d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kom med ud i naturen

24. juli 2020 - kl.8:06 - af:

Vandretur-på-Kongestien

Frederikshavn Kommunes afholder 2 spændende naturture i uge 31.

Her får du rig mulighed for at opleve kommunens mangfoldige natur.

Tirsdag den 28. juli tager vi på vandretur på Kongestien. Naturvejleder Bo Storm tager imod alle, der er friske på en vandretur, kl 9:30 på Dronning Margrethesvej 1-6, Frederikshavn

Kongestien går fra Bangsbo til Cloostårnet gennem et utroligt smukt område. Her er rislende bække, stejle bakker, dybe slugter og den naturskønne Vandværkssø, den gamle vandforsyning til Frederikshavn by.
Vi starter ved Bangsbo og herfra går turen mod Cloostårnet, hvor vi får mulighed for at komme en tur op i tårnet, samt købe kaffe og kage. Derefter går turen retur til p-pladsen igen. Turen er cirka 8 kilometer lang og slutter ca. kl 14:30.

Torsdag den 30. juli er vandreskoene udskiftet med cyklen. Vi mødes kl. 09.00. på Nymøllevej 4 i Østervrå.

Hærvejen har sin slutstrækning her i Frederikshavn Kommune. Den snor sig smukt i bakkerne mod Frederikshavn fra Nymølle og går gennem den ene naturperle efter den anden. Turen går forbi kirker og gamle oldtidshøje.

Slutningen af turen giver en fantastisk udsigt ud over Skagen Odde.

Vi cykler turen i et stille og roligt tempo med stop undervejs, hvor vi ser på landskabet og hører historier om naturen og stederne. Vi aftaler returkørsel inden start af cykelturen.

Turen er cirka 35 kilometer lang og slutter ca. kl. 15.

Husk: praktisk fodtøj, madpakke og drikkevarer!

Læs mere om de kommende ture på www.frederikshavn.dk (søg på: Naturen venter på dig), eller besøg vores Facebookside ”Naturvejledning og grønne oplevelser”.

Skriv en kommentar......