d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Rummelig landejendom på Volstrupvej 11

12. juli 2020 - kl.13:40 - af:

MO_8100000310_21 kopier

home Sæby – Læsø: I dejlige, landlige omgivelser i landsbyen Volstrup knap seks kilometer sydvest for Sæby venter jer nu denne rummelige landejendom, der byder på masser af plads til udfoldelse, liberalt erhverv samt kreative hobbyprojekter. Ejendommen ligger på en privat fællesvej, og trods de idylliske omgivelser tager det kun to minutter at nå ud på motorvejen, som nemt bringer jer videre rundt i landet. Eksempelvis tager køreturen til Frederikshavn kun et kvarter, og på en halv time kan I nå til Aalborg. I øvrigt kan køreturen til Sæby klares på kun syv minutter, og her finder I alt det, I skal bruge for en velfungerede hverdag.

Foruden et 301 m2 stort stuehus rummer ejendommen to store udhusbygninger. Den ene er indrettet som en gildesal med grovkøkken, værksted og fyrrum, og den anden er en lade med to disponible rum. Pladsen her kan benyttes til mange forskellige formål, og der er ligeledes plads til køretøjer samt opbevaring af brænde.

Ud over stuehuset og de to udhusbygninger får I en 4.995 m2 grund, der er anlagt med store græsarealer, en grusbelagt gårdsplads samt en hyggelig have med en overdækket terrasse. Hvad I vælger at bruge de store, grønne arealer til, står jer frit for, for mulighederne er nærmest uendelige.

Selve stuehuset er opført i halvandet plan og indrettet med store, funktionelle rum. I får blandt andet fem værelser, og to af disse er placeret på førstesalen sammen med et badeværelse, et tekøkken, en gang og en østvendt stue. Denne etage agerer altså en perfekt teenagerafdeling. Udover de tre resterende værelser rummer stueplanet et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og en entré. Stueplanets midte er samtidig indrettet som boligens samlingspunkt med et køkken-alrum og en skøn stue, der får lysindfald fra syd.

Her får I kort fortalt en rummelig ejendom med gode udhusbygninger og mange anvendelsesmuligheder på en landlig adresse nær Sæby.

Kontantpris: 1.395.000

Udbetaling: 70.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.825

Energimærkekarakter: D

Boligareal: 173 m2

Udhuse: 405 m2

Grundareal: 4.995 m2

Skriv en kommentar......