d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spændende og velholdte villaer attraktivt beliggende

11. juli 2020 - kl.0:30 - af:

3- kopier

EDC Lars Jensen: Velkommen til disse to velbeliggende villaer på henholdsvis Kildevej 7A og 7B. Kildevej er et attraktivt boligkvarter i hjertet af dejlige Sæby. Her får I virkelig to huse, der på én gang både er præsentable, velholdte og hyggelige. Hvor den gode beliggenhed knap en kilometer fra bykernen kun overgås af, at I kommer til at bo i de mest fantastiske omgivelser tæt på Sæbygård Skov og en af Nordjyllands bedste strande.

Selvom beliggenhedens helt store force er skovens og strandens nærhed, så er det også rart med daglige nødvendigheder ved hånden, så indkøbene ikke bliver en unødvendig tidsrøver. Sæbys hyggelige bymidtesummer af liv særligt i sommermånederne, hvor turister besøger kysten fra nær og fjern. I kan desuden glæde jer over, at I nemt kan vælge kulturtilbuddene til og fra efter humør. Frederikshavn og Aalborg nåes nemt via E45, så beliggenheden er også pendlervenlig.

Velkommen til Kildevej 7A en gedigen 50ér villa der er ombygget og total renoveret i 2015, samt netpudset i 2020. Udefra fremtræder villaen særdeles smuk med sin hvide facade, det sorte listetagpap og en letholdt forhave med de smukkeste blå lilla lavendler. Tilbagetrukket fra vejen i helt private omgivelser finder I et lækkert udemiljø, hvor den smukke gårdhave indbyder til hygge og samvær med familie og venner. Er I til hjemmeavlede tomater og andre grøntsager, har I også her muligheden da der på den solrige matrikel findes både drivhus og plantekasser.

Velkommen indenfor til en villa der samlet råder over 144 veludnyttede kvadratmeter bolig, hvor kvalitet og moderne funktionaliteter er i højsædet. Villaen har en perfekt planløsning og står fuldstændig indflytningsklar. Her får I ikke mindre end 2 gode værelser, et masterbedroom med walk in closet og eget badeværelse, stue, stort bryggers hvorfra der er adgang til endnu et badeværelse. Husets helt store stjerne er køkkenalrummet. Køkkenalrummet er både lyst og rummeligt med god plads til familiens spisebord. Det smukke Designa køkken har masser af skabsplads og albuerum til madlavning – det er her familien samles og dagens højdepunkter vendes. Køkkenets store vinduespartier sikre et fantastisk lysindfald og en smuk udsigt til haven.

Velkommen indenfor i villaen på kildevej 7B, en skøn villa på 76 veldisponerede boligkvadratmeter, der på én gang både er præsentabel, hyggelig og charmerende. Her får I 2 værelser, lækkert badeværelse, entré, stue og et stort køkkenalrum med god plads til spisebord. Fra køkkenalrummet er der udgang til en dejlig have med terrasse, skur og plantekasser – her kan I nyde solen i helt private rammer. Til huset hører tillige stor parkeringsplads. Huset er på nuværende tidspunkt udlejet til samme lejer i gennem flere år.

Her får I ikke kun én men hele to særdeles præsentable og indflytningsklare villaer, hvoraf Kildevej 7B indbringer sælger 5200 kr. + forbrug i lejeindtægt om måneden.

Adresse: Kildevej 7A + B, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005244

Type:  Villa

Boligareal: 220 m2

Grundareal: 850 m2

Rum:  7

Værelser: 5

Antal plan: 1

Byggeår: 1955

Ombygget: 2011

Energimærke:  C

Pris: 2.698.000 kr.

Ejerudgifter: 2.510 kr.

Skriv en kommentar......