d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sørgeligt, men desværre nødvendigt

10. juli 2020 - kl.22:07 - af:

Nellemanns

Nellemanns Haves Venner har i dag sat skilte op i Skolehaven med retningslinjer for færdsel og ophold.

Skolehaven er så flot som aldrig før, og eleverne har brugt rigtig megen tid og energi i år, og det har givet flotte resultater. Eleverne kommer jævnligt og passer deres jordlod og fællesbede – også her i ferietiden.

Desværre er der også nogle af havens gæster – både lokale og fremmede, der føler trang til at “hjælpe” til. Vennerne har allerede grebet adskillige i at plukke og spise af afgrøderne. Det er jo ikke meningen. De tilhører skoleeleverne.

Hvis folk overhovedet undskylder, når det bliver påtalt, er det med bemærkninger som: “Det troede jeg godt, jeg måtte” eller “Er det ikke kommunens jord”? underforstået at så er alt jo tilladt. Man plukker jo heller ikke af havens blomster – eller hvad?

Man må gerne færdes i og nyde Skolehaven. Men man må ikke plukke noget som helst, og det er en privat have. Hvis man plukker eller fjerner afgrøder, er det tyveri, og det vil blive behandlet som sådan, hvis nogen bliver taget på fersk gerning.

Nellemanns Haves Vennere har nu opsat skilte ved de fem indgange til Skolehaven. Her forklarer de lidt om, hvad det hele går ud på. De håber, at det har den ønskede effekt – for elevernes skyld. Det er jo deres arbejde og produkter, der forsvinder i den blå luft.

Fortsæt velkommen i Nellemanns Have og i Skolehaven. Kom og nyd hvor flot og dejligt her er.

Skriv en kommentar......