d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kom og mød lokal forfatter og illustrator

10. juli 2020 - kl.9:45 - af:

Forside til Kamelen kopier

På lørdag udkommer ”Den smilende Kamel kommer til søen”. Det er et eventyr fra Sæbygård Skov. Og du kan møde bogens forfatter Ann Bilde og illustrator Christine Høj Kähler Bilde. Samme dag signerer de bøger hos boghandleren Kon-Tur på torvet i Sæby fra 11 til 12.30. Du kan også møde dem i Frederikshavn Boghandel fredag den 17. fra 15 til 16.

”Den smilende Kamel kommer til søen” bliver i pressen betegnet som ”en sød og sjov fortælling”. Pressen skriver også, at dyrene i eventyret ”hver især er ganske særlige og hovedsageligt venlige. Men selvfølgelig er alt ikke lutter idyl, for en dag kommer der en rovfugl og en slange ned til søen, og så er det slut med freden. Men mon ikke det hele ordner sig til sidst?”

Ann Bilde bor i Sæby og har for nylig fejret sit 20-års jubilæum som forfatter. Hun er mest kendt for en række spændingsromaner og dokumentarbøger. Christine Høj Kähler Bilde bor i Aalbæk og er glas- og billedkunstner med eget værksted og butik. Hendes kunst forhandles bl.a. på Grenen Kunstmuseum.

 

 

Skriv en kommentar......