d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Så er der igen aftenmeditationer i Sæby Kirke

9. juli 2020 - kl.0:14 - af:

sæbykirkemedkors 4_600x250

Efter en længere tids pause på grund af coronaepidemien, bliver der nu igen aftenmeditationer i Sæby Kirke.  Den første bliver i aften, torsdag d. 9. juli kl. 21.30, og hen over sommeren bliver der også aftenmeditationer d. 23. juli og 6. august på samme klokkeslet.

Aftenmeditationerne er gudstjenester på lidt over en halv time, med god tid til refleksion og eftertanke, stilhed og bøn, med mange levende lys, hvor det begynder at blive mørkere udenfor, og med meget musik.

Temaet den første aften bliver: ”Frygt ikke – frygt Gud.” Det kan virke selvmodsigende. Men ved at frygte Gud, regne med ham i dagligdagen, og stole på ham i alle livets forhold, og turde tro på hans kærlighed til os og at han vil os det bedste, kan vi få hjælp til, at frygten for både det ene og det andet ikke skal tage magten i vore liv.

Kom og vær med. Det kan også være en god afslutning på dagen.

Skriv en kommentar......