d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stor udskiftning i Handels-standsforeningens bestyrelse

8. juli 2020 - kl.23:05 - af:

Saeby-handelst_600x250

Sæby Handelsstandsforening afholdte onsdag aften den længe udskudte generalforsamling, grundet corona.

Der var ikke det store fremmøde, som måske skyldes det lidt uheldige tidspunkt midt i sommerferien, men det til trods lykkedes det at få valgt ikke mindre end 3 nye medlemmer til bestyrelsen. Dette efter afstemning, da der var flere om buddet end pladser i bestyrelsen, hvilket ikke er sket i nyere tid.

To af de nyvalgte, efter afstemningen, er “gamle kendinge” i bestyrelsen, hvorimod den sidste er et nyt ansigt i Handelsstandsforeningen, men bestemt ikke ukendt i bestyrelsessammenhænge.
For at tage den sidste først, så blev hoteldirektør Brian Fabricius valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Dermed er byens overnatningssteder fremadrettet også repræsenteret i Handelsstanden.

Derudover faldt valget på Handelsstandens tidligere formand Hans Ole Kalhøj og tidligere aktivitetschef Henrik Christensen, der dermed er tilbage i Handelsstandens bestyrelse. Udover disse tre blev Søren Frederiksen fra Sportigan også valgt ind, han havde dog allerede taget plads, som stedfortræder for Monica Kjær Nielsen, der udtrådte i forbindelse med lukningen af Fashion for kids tidligere på året.

Bestyrelsen konstituerer sig på første møde efter sommerferien, da der nu er højsæson for de fleste forretningsdrivende i Sæby.

Udover de nyvalgte medlemmer, tæller bestyrelsen Martin Pedersen, fra Nordjyske Bank, Michael Christensen, Lanternen og Jette Johansen, Hr & Fru B.

Britta Wiberg fra Wiberg Strik blev valgt til suppleant på aftenens generalforsamling.

Skriv en kommentar......