d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Få bøger fra biblioteket leveret på din adresse

7. juli 2020 - kl.8:35 - af:

Sæby bibliotek_600x250-280x116

Corona er her stadig, så hvis du tilhører risikogruppen eller en særligt sårbar gruppe af borgere, så har biblioteket også et til bud til dig her i sommerferien.

Samfundet nærmer sig mere og mere det vi kendte før covid-19, men vi skal stadig vise hensyn og tænke os om. Der er stadig grupper af mennesker, som ikke bare lige kan gå ud og blande sig med andre. Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune har derfor sat et særligt tilbud i værk til disse grupper.

– Det er helt ekstraordinært, at vi har denne ordning, og der er altså ikke tale om en permanent service, understreger bibliotekar Annette Rugholt. Det vi tilbyder er, at borgere, i de nævnte grupper, bestiller det ønskede materiale på bibliotekets hjemmeside, i app’en eller de kan kontakte biblioteket og få hjælp til at bestille. Når der kommer besked om, at materialet er kommet hjem, ringer borgeren bare til biblioteket på tlf. tlf. 9845 9100, så pakker vi materialet i en pose. Bibliotekets chauffør Mona Nielsen kører ud med posen, og hun kommer også gerne og henter den igen, hvis det er et ønske, slutter Annette Rugholt.

Skriv en kommentar......