d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"24 timervedhavet inviterer til sommer-torsdags-løb-ved-havet

7. juli 2020 - kl.12:33 - af:

24timervedhavet

Løbe fællesskabet 24timervedhavet inviterer alle – store som små, unge som gamle, turister og gæster som fastboende – til en omgang fælles-løb (eller gåtur) langs Sæbys smukke kyst.

Det foregår på ruten, der normal lægger græs, grus og gribende panoramaudsigt til 24timervedhavet, og bliver under kyndig guide og opmuntrende tilråb hjulpet på vej af arrangører af 24timervedhavet.

ALLE torsdage i ugerne 28 til 32 er der fællesløb/gåtur for alle kl. 18.00-19.30, og du bestemmer selv om du vil deltage i samtlige 90 minutter, og om du vil gå eller løbe.

Der er ingen tilmelding – du skal bare møde op, med dine venner, forældre, bedsteforældre, naboer, kollegaer og hunden i snor.

Arrangørerne af 24timervedhavet mærker ruten op, og så kan du gå/løbe, det du har lyst til. Der vil som sædvanlig være start og mål på Paradisjorden, der er en gratis is til alle under 15 år, en løbe-vejviser, der tager folk med rundt på ruten, og ikke mindst godt humør, musik og vand til de tørstige.

Og selv om de 24-timer kortes ned til sammenlagt 1½ time, så er sceneriet, byen og oplevelsen stadig i top.

Så hvad siger I? Er I friske på en løbetur hver for sig – men sammen? Så ses vi torsdage i uge 28 til 32 kl. 18.00.

Følg med på: https://www.facebook.com/24timervedhavet/ 

Skriv en kommentar......