d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Pigen i papirkurven – debut af Dybvad-forfatter

5. juli 2020 - kl.11:46 - af:

Anita

Anita Christensen fra Dybvad får nu debut som forfatter. Hun begyndte at skrive i 2004 for at komme af med de frustrationer, som tilværelsen giver, når man skal have et liv til at fungere med to handicappede børn.

”Jeg begyndte at skrive små erotiske godnathistorier til min mand. Dem læste vi sammen. Det har så taget om sig med tiden, og jeg har nu skrevet mange historier gennem årene. Der er ikke så mange, der ved, at jeg har skrevet – faktisk kun min mand og et par veninder, som læser det, jeg har skrevet,” fortæller Anita Christensen.

Debutbogen har titlen ”Pigen i papirkurven”. Den indeholder 15 erotiske historier, der oprindeligt blev skrevet som små godnathistorier. Historierne indeholder ting, som vi kan opleve i vores almindelige hverdag, hvor vi færdes, det kan være hjemme, på job eller til fest.

Tanken med bogen er ifølge Anita Christensen, at man indimellem selv skal huske at krydre sin hverdag med noget, man godt kan lide, så hverdagen ikke går hen og bliver grå og trist, når ikke alt er, som man gerne vil have, at det skal være.

I bogen sker der ting, som nok ikke ret mange af os kaster os ud i i det virkelige liv, og de forbliver måske derfor i vores fantasi og vores drømme. ”Jeg tillader mig at slippe mine små historier ud på papiret, så andre kan læse mine små skøre, sjove og lidt frække historier,” lyder det fra Anita Christensen, som med sin bog måske kan få gang i læsernes fantasier og drømme.

Anita Christensen er 48 år og har boet i Dybvad siden 1997. Hun er født og opvokset i Hou ved Hals. Da hun blev ramt af sygdom i slutningen af 2018, foreslog en veninde, at hun kunne prøve at sende en fortælling til Forlaget Mellemgaard. ”Det gjorde jeg så lidt i sjov, for det havde aldrig været i mine tanker, at jeg skulle udgive mine små, skøre historier,” fortæller den nybagte forfatter.

Det viste sig imidlertid, at forlaget gerne ville udgive hendes historier. Ud over debutbogen er der klargjort materiale nok til, at der sidenhen kan udgives yderligere 5 bøger med nogle af de historier, som er skrevet, eller som flyder fra Anita Christensens hånd.

Alle bøger vil overordnet hedde noget med ”Pigen i P”-serien. Den første udgivelse bliver ”Pigen i papirkurven”, som udkommer den 6. juli. Bogen er på 316 sider og udgivet på Forlaget Mellemgaard. Bogladeprisen er 299,95 kr. Den har ISBN 978-87-7218-835-5.

Tekst: Per Rye

Skriv en kommentar......