d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SUP: Det går stærk med tilmeldingerne

3. juli 2020 - kl.8:09 - af:

sup

SUPclubFRH er så heldige at have fået midler af Frederikshavn Kommune til at arrangere flere events i Stand Up Paddleboarding for børn og unge mellem 6 og 17 år.

Så er du mellem 6 og 17 år kan du for kun 100,- prøve kræfter med Danmarks hurtigst voksende sport Stand Up Paddleboarding.
Eventet kommer til at foregå både i Skagen, Frederikshavn og Sæby på flere datoer.

Til eventet får deltageren indsigt i hvad Stand Up Paddleboarding er, de får styr på balance- og paddleteknik, viden om sikkerhed på vand og viden om optimale vejr og vindforhold.

Prisen for eventet er kun 100,-, som inkl. let forplejning og en lille gave.
Du låner paddleboard og vi har veste og våddragter i flere størrelser til dig.

Der er plads til 6 deltagere pr. hold – og det går stærk med tilmeldingerne.

Se alle lokationer, aldersgrupper og datoer via tilmeldingslinket her: https://supclubfrh.dk/SUP%20born%20og%20unge/index.html

SUPclubFRH, som afholder eventerne, er en selvstændig virksomhed, der udbyder kurser, events og holdtræning i Stand Up Paddleboarding med udgangspunkt i Frederikshavn.

Den primære instruktør er Katrine Bagnkop, som er uddannet hos DSRF i 2018 og har siden da haft rigtig mange kursister igennem SUP kurser og events, både børn, unge, voksne og ældre.

Stand Up Paddleboarding er en hurtigt voksende sport, som er for alle uanset erfaringer med sporten og kræver ikke noget højt konditionsniveau.

Sporten er blid mod led, øger din balance, træner dine muskler mere end du aner og giver ro i hovedet.

Skriv en kommentar......