d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyske Bank bakker op om ”Se Mit Sæby”

3. juli 2020 - kl.10:56 - af:

IMG_1870 kopier

Ferien er skudt i gang og forhåbentlig kommer der en masse besøgende til Sæby – hvad enten det er udenlandske turister eller den almindelige dansker på ferie i det skønne danske sommerland.  I Sæby har Hotel Viking i samarbejde med Sæby Erhvervsforening og Sæby Handelsstandsforening gjort en stor indsats for at få gæster til Sæby via ”Se Mit Sæby” gavekortet.

Sæby har brug for folkets hjælp til at holde gang i det lokale handelsliv og de mange arbejdspladser i byen, som er knyttet op på turisme. Det vil vi gerne bakke op om her i Nordjyske Bank, fortæller souschef Janni Steenberg fra Nordjyske Bank. Vi har købt et antal gavekort, som vi trækker lod om til forskellige arrangementer i banken. Det er vigtigt at støtte op om de gode initiativer, som vores lokale ildsjæle igangsætter, fortsætter Janni Steenberg.

Senest var Nordjyske Bank på plads foran banken i forbindelse med Open by Night, som blev afholdt d. 26. juni.  I samarbejde med Hotel Viking blev ”Se Mit Sæby” promoveret overfor byens gæster. Der var stor interesse for aftenens konkurrence, som netop bød på lodtrækning af ”Se Mit Sæby” gavekort, som kan bruges til overnatning på Hotel Viking eller 3-retters menu incl. vin på selvsamme hotel. Én af aftenens vindere blev Susanne Kold, som her overrækkes gavebeviset af Janni Steenberg fra Nordjyske Bank, Sæby afdeling.

Læs mere om det lokale initiativ på www.semitsæby.dk.

IMG_1870 kopier1

Skriv en kommentar......