d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Turistservice til turisterne, men kun i Skagen

1. juli 2020 - kl.16:08 - af:

Turistforening_600x250

På gårsdagens bestyrelsesmøde i Turisthus Nord drøftede bestyrelsen udviklingen i gæstestrømmen til Skagen i højsæsonen.

– Da vi heldigvis får flere gæster end forventet, blev det besluttet at oprette en midlertidig fysisk turistservice i Skagen i max. 6 uger i højsæsonen, fortæller Ulla Mosich og fortsætter:

“Da der er forskellige opgaver med bl.a. at finde personale og lokaleindretning m.v., går der nogle dage, inden vi kan melde ud, hvordan servicen kommer til at fungere.

Det bliver ikke omkostningsfrit for Turisthus Nord, men vi har valgt denne løsning for at imødekomme vores gæsters behov for personlig service.

Vi har også brug for, at borgerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby hjælper os med at guide gæster rundt i byerne, og vi har udviklet et badge (se under artiklen), som vi meget gerne udleverer til de interesserede, hvis man blot henvender sig til Turisthus Nord på tlf./mail.  Lige nu er det vigtigt, at alle borgere hjælper med at holde det høje serviceniveau.

Vi kører fortsat på med en omfattende brandingkampagne for at tiltrække flere gæster til området, for selvom grænserne åbner sig mere og mere, er det utroligt vigtigt, at vi holder markedstrykket, så vores medlemmer og Frederikshavn kommune får sin del af et marked, der stadig er begrænset.

I løbet af efteråret flytter vi i nye lokaler i Skagen, og vi glæder os til at vise dem frem og fortælle om de planer vi har for Turisthus Nords fremtidige virke”, slutter Ulla Mosich.

2 kommentarer til: “Turistservice til turisterne, men kun i Skagen”

 1. Carsten Jørgensen den: 1 juli - 2020 22:49

  Positivt indlæg i ovenstående artikel… Hvor det kan “læses imellem linjerne”, at det betaler sig, at råbe op, brokke sig også i de trykte medier mm. Da 1. vice-borgmester i Frederikshavn Kommune fandt ud af at Turistkontoret i Skagen var lukket, som er HANS by. Det havde en enig bestyrelse i Turist Nord, med borgmester Birgit S. Hansen (A), som medlem, enstemmigt vedtaget, gældende også for Frederikshavn & Sæby’s Turistkontorer og det mente man åbenbart i bestyrelsen skulle være nu – lige her i turistsæsonen – Perfekt Timing!
  Nu åbner, takket været Bjarne Kvist, Skagens Turistkontor igen – Perfekt Timing.. dejligt og det med en god begrundelse, der er mange turister i Skagen og de skal naturligvis serviceres.. KLART, det er bl.a. det man lever af i Kommunen.
  Vi i Sæby & Frederikshavn by, kan godt være, lidt, misundelige, vi er IKKE attraktive nok for turisterne, så vores Turistkontorer bliver ikke åbnet…. Medmindre Bjarne Kvist (A), 1.viceborgmester i Kommunen kommer forbi og river lidt i dørene, han trods alt 1. viceborgmester for HELE Kommunen… det er nok ikke nok, at Mogens kommer forbi…!

 2. Johnbb den: 2 juli - 2020 18:32

  Dette er en joke ik?

  Man lukker…..kan ikke forudse et simpelt behov få dage frem…så åbner man igen, men KUN i Skagen?

  Og så får skatteyderne i Sæby og Fr. Havn et “Badge”, så DE kan fungerer turistkontor.

  Seriøst. Kan vi ikke få en ny blå borgmester snart…

Skriv en kommentar......