d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"108 fodboldglade piger og drenge på fodboldskole

1. juli 2020 - kl.10:29 - af:

Fodboldskole_600x250

For få måneder troede de ikke, pga af corona, at fodboldskolen måtte blive afholdt, hvilket kunne ses på tilmeldingerne, men da det så blev gjort klart, at restriktionerne var lempede, og det nu alligevel kunne lade sig gøre at afholde fodboldskole i uge 27, gik det stærkt.

Der bliver i år hele 108 fodboldglade piger og drenge i alderen 6-14 år imod sidste års 71 tilmeldte. En af de ting, som især er positiv ved dette års fodboldskole, er de mange tilmeldte piger, som har resulteret i, at de i år har et rent pigehold, med spillere fra 7 til 14 år.

Årets fodboldskole har selvfølgelig budt på lidt udfordringer pga. corona, men heldigvis er faciliteterne i IF Skjold Sæby så gode, at det er muligt, at kunne rumme de mange børn, på en forsvarlig måde efter alle Sundhedsstyrelsen anbefalinger med bl.a. 1 meters afstand mellem børnene i spisepauserne, samt håndsprit ved ind- og udgang til cafeteriet, sponsoreret af Skjolds Venner.

De mange fodboldspillende piger og drenge skal udover middagspause også have små frugt pauser om formiddagen og igen om eftermiddagen. I år har Super Brugsen i Sæby været så flinke at sponsorere 108 stykker frugt hver dag til de mange fodboldglade drenge og piger. Med den lokale sponsor Super Brugsen og de altid gavmilde Skjolds Venner, hvis primære formål er at støtte op om ungdommen i IF Skjold Sæby, kan de kun være taknemmelige over for det samfundssind, som bliver vist.

Skriv en kommentar......