d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Charmerende fritidshus beliggende på privat naturgrund

28. juni 2020 - kl.0:26 - af:

3- kopier

EDC Lars Jensen: Velkommen til Birthesvej 18 et charmerende fritidshus beliggende på en dejlig privat naturgrund pakket godt ind i store lægivende træer og buske. Grunden er udlagt med græs, så her er der virkelig lagt op til boldspil og leg for alle generationer af familien. Til huset er der flere skønne terrasser hvoraf den ene er delvist overdækket, så her har I mulighed for at nyde solen hele dagen i samvær med venner og familie samt uundværligt skur der kan bruges til opbevaring.

Ikke langt fra huset ligger en af de bedste og mest børnevenlige badestrande på den milde østkyst, hvor der er særdeles gode muligheder for strandfiskeri. Den nærliggende “Professorens Plantage” er en naturperle og byder på gode muligheder for trave, gå og cykelture tillige kan de naturinteresserede glæde sig over vildtreservatet “Stensnæs”. Den hyggelige købstad Sæby ligger knap 8 km. herfra, hvor der findes gode spisesteder, hyggelige gader hvor flere kunsthåndværkere har arbejdende værksteder, skønne specialbutikker og ikke mindst et aktivt og spændende havnemiljø.

Velkommen indenfor i dette hus der fremtræder i særdeles hyggelig og oprindelig stil – her fornemmer man straks den gode følelse af sommerhus stemning, når man træder ind i den herlige entré. Entréen forgrener sig til soveværelse med udgang til nordvestvendt terrasse, 2 værelser med køjeseng, hyggeligt badeværelse, lyst køkken og en dejlig stor stue med loft til kip og store vinduespartier, der i den grad lukker det smukke sollys ind.

Hvis I er til lange morgener, hvor I kan vågne i takt med solens rolige løft over horisonten og måske en morgendukkert inden kaffen – og én til i løbet af eftermiddagen. Så er dette fritidshus syd for Sæby netop sådan et fristed, hvor de skønne omgivelser, det charmerende sommerhus og den korte vej til vandet spiller sammen om at give jer de bedste rammer om ferierne og fritiden.

Drømmer i om et sommerhus med gåafstand til stranden og hvor I kan samle energi til den travle hverdag – så vil vi glæde os til at vise jer Birthesvej 18 frem for jer.

Adresse: Birthesvej 18, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005311

Type:  Fritidshus

Boligareal: 55 m2

Grundareal: 1.119 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1965

Ombygget: 1975

Pris: 698.000 kr.

Ejerudgifter: 1.141 kr.

Skriv en kommentar......