d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spændende koncerter i Lanternes gårdhave

25. juni 2020 - kl.8:45 - af:

jazz_Lanternen

Open by Night, fredag den 26.6. byder på De lune Jyder og den 9. juli er der dobbeltkoncert med Peter Viskinde og Jakob Baumgartner. En aften med to singer/songwritere. Det er 2 forskellige generationer, der mødes, men sangene er i begge tilfælde skrevet med noget på hjerte og med fokus på den gode melodi. Koncerten byder på en afdeling med Jakobs sange flankeret af tvillingebroderen Josef Baumgartner (klaver). En anden afdeling med Peters sange bakket op af begge brødre.

Arrangementerne i Lanternens gårdhave bliver i år lidt anderledes end de forrige år på grund af COVID-19, og derfor sker der nogle tilpasninger. Det gælder bl.a. for antallet af personer i gårdhaven. Her må der max være 175 personer, og for at kunne styre det, vil der være entre til de forskellige arrangementer.

Til Open by Night er der mulighed for at bestille mad, som kommer fra slagter Tranholm. Entre 100 kr. incl. mad og 50 kr. uden mad. Der åbnes for arrangementet kl. 17 og der vil være musik til kl. 22.

Vil man til dobbeltkoncert er entreen 195 kr. incl. en platte igen fra slagter Tranholm. Gården åbnes kl. 17 og der er platter fra kl. 17.30. Selve koncerten starter kl. 19 og vare til kl. 21.

Gæster i gårdhaven vil i år ikke have mulighed for at tilgå selve Lanternen, da bagdøren låses. De opstiller i stedet en toiletvogn til gæsterne i gården.

Michael følger nøje myndighedernes henvisninger omkring COVID-19, og har yderligere taget initiativ til at blive mere CO2 neutral. Dvs. der er fremstillet speciale genbrugsglas, så der ikke hver dag skal smides et hav af plastikbæger væk. Det betyder, at man nu skal betale et depositum på 10 kr. for sit glas, penge man får igen, når man går, hvis man da ikke vælger at tage det med hjem.

 

Skriv en kommentar......