d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Søger tilskud til shelters på Hærvejen ved Østervrå

20. juni 2020 - kl.9:34 - af:

Østervraa_600x250

Østervrå Borgerforening søger Distriktsudvalget om tilskud til at købe to shelters – en familie- og en 2- personers model. De to shelters skal placeres på campingpladsen ved Bredgade, så de kan indgå som overnatningssted langs Hærvejen.

Desuden søger foreningen om tilskud til etablering af en forplads i tilknytning til de to shelters med bord- bænkesæt mm.

Foreningen har allerede nu en del overnatninger i det eksisterende shelter på pladsen, men det er udtjent og trænger til at blive udskiftet. Foreningen mener, at det er dens pligt at kunne tilbyde overnatning under ordentlige forhold.

For at tilgodese de overnatningsbehov, der er, ønsker foreningen at købe to forskellige modeller. Man har lavet en del research og fundet frem til ét tilbud på hver af de to shelters, som matcher behovet i forhold til både kvalitet og design. Foreningen håber, at den med de nye shelters vil kunne tiltrække endnu flere overnattende gæster.

Det samlede budget er på 60.819 kr., og egenfinansieringen udgør 12.500 kr. Der søges derfor om et tilskud på 48.319 kr. Der er ikke søgt andre puljer.

Forud for Distriktsudvalgets møde den 25. juni indstiller centerchefen for Teknik & Miljø, at udvalget bevilliger 48.319 kr. til projektet.

Tekst: Per Rye

 

 

En kommentar til: “Søger tilskud til shelters på Hærvejen ved Østervrå”

  1. Per Rye den: 2 juli - 2020 15:18

    Distriktsudvalget har bevilget 48.319 kr. til projektet

Skriv en kommentar......