d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ønsker du at bo i gåafstand til stranden, havnen eller centrum?

20. juni 2020 - kl.1:29 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Vi er på Louis Nielsensvej, en hyggelig villavej – som ligger i det hyggelige ældre kvarter nær centrum af Sæby. I gåafstand ligger Sæbygård skov, gågaden samt strandpromenaden. Velkommen til nr. 23, hvor man via stor flisebelagt indkørsel ankommer til carporten og villaen.

Indenfor kommer man ind i en entré, hvorfra man kommer til et bryggers med masser af skabsplads og plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Stort disp.rum med god skabsplads, udgang til haven og adgang til badeværelse med bruseniche. Fra entréen er der adgang til et lyst stort badeværelse med bruseniche, god skabsplads samt dobbelt spabad.

Ligeledes fra entréen kommer man ind i et stort funktionelt køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, godt med bord- og skabsplads samt hyggelig og stor spiseafdeling, her er der plads til hele familien. Desuden er der udgang til en flot og hyggelig udestue som har adgang til en overdækket terrasse.

Hyggelig stue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse samt adgang til lyst værelse. Fra alrummet er der adgang til to værelser.

Udenfor kan du gå fra indkørslen og rundt om huset til haven. Ved den overdækkede terrasse er der lavet en fin indbygget pejs. Hyggelig lukket have som pt. er opdelt i to med hegn, der ligger fliser i den ene del og græs i den anden. Stort flot sø og fin terrasse ved siden af således at man kan nyde synet af planter og fisk. Stort isoleret udhus med varmepumpe, ved siden af et brændeskur. Drivhus hvor man kan dyrke både tomater, agurker mv.

Flot og lys villa med masser af plads til den store familie med gulvvarme overalt, genvex samt centralstøvsuger.

Ring og få en fremvisning af villaen – vi glæder os til at se dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/louisnielsensvej/105085/933267

Sag nr.: 933267

Adresse: Louis Nielsensvej 23, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.295.000, –

Udbetaling: Kr. 115.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.804, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 9.405,-/8.267,-

Opvarmet areal: 169 m2

Grund: 738 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1963/2004

Energimærke: C

Skriv en kommentar......