d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Galleri “judithsmalerier” i Sæby er nu sommeråbnet

31. maj 2020 - kl.11:52 - af:

Billede

I kælderen på Kildevej 8 i Sæby – midt mellem Sæby Søbad og skoven holder Galleri “judithsmalerier” til. Her kan du hen over sommeren nyde de farverige malerier med blandt andet motiver fra Sæby.

Det er lyset over himlen, havet, stranden og det pittoreske bybillede, der fascinerer Judith. Mågerne på himlen og de forskellige strandfugle i strandkanten understreger den specielle stemning, der er ved havet og i Sæby.

– Det glæder mig at få besøg i mit atelier og galleri. Og det er alle aldersklasser og både lokale og turister, der kommer indenom, fortæller Judith.

– Udover malerier arbejder jeg nu også med at fremstille små skulpturer af drivtømmer fundet på standen.

Jeg holder mit galleri åbent hver dag hen over sommeren, normalt fra omkring kl 11 -18, men hold øje med skiltet ud for havelågen, når det og flaget er ude, så er der åbent for besøgende, fortæller Judith til SaebyAvis.dk.

Alle er velkomne til et besøg i kælderen og i haven, hvor billederne er udstillet. Judith træffes i sit atelier i haven, hvor hun hen over sommeren arbejder med at skabe endnu flere flotte malerier med motiver fra Sæby og omegn.

Skriv en kommentar......