d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED: Smukt fritidshus på skøn naturgrund i Nørreklit

30. maj 2020 - kl.10:02 - af:

25- kopier

EDC Lars Jensen: Velkommen til et velbeliggende fritidshus på en rolig vej, som forener klassisk charme med moderne elementer. Udenfor får I en dejlig have og på 5 minutter er I på stranden. Hvad mere kan man ønske sig af et fritidshus? Med adresse på Harestien 10 sætter I jer også i kort afstand til det stemningsfulde byliv i Sæby, som byder på mange seværdigheder året rundt for hele familien, et livligt havnemiljø, gode indkøbsforhold samt en hyggelig gågade med mange spændende specialforretninger.

Fritidshuset ligger for enden af en lille, lukket vej, og her får I en dejlig lukket naturgrund på hele 2025 kvadratmeter, så I bor helt privat, og I kan sidde fuldstændig ugeneret, når I nyder sol og sommer. Her kan I opleve dyrelivet helt tæt på, for rådyr, fasaner og egern kommer ofte forbi. Smilet vil brede sig, når I første gang får øje på huset, for her forenes klassisk sommerhusstil med moderne løsninger; huset står flot med en sort træbeklædt facade og græs på taget, og samtidig fuldendes det af en stor terrasse rundt om huset, hvor den overdækkede del af terrassen giver jer mulighed for at fortsætte hyggestunderne på en varm regnvejrsdag og I kan mødes til snobrødsbagning omkring bålpladsen.

Velkommen indenfor i et sommerhus med sjæl og charme – og en veludnyttet planløsning, der har plads til både børn og voksne. Huset bindes sammen af stuen, spisestuen og køkkenet, som ligger i åben forbindelse med hinanden. Her kan familien samles omkring spisebordet, tilberede feriemåltiderne i det hyggelige køkken eller der kan slappes af i fjernsynsafdelingen foran brændeovnen. Derudover indeholder jeres nye sommerhus tre gode værelser, nyere badeværelse fra 2016, to gode skure med masser af opbevaringplads samt et brændeskur.

Velkommen!

Adresse: Harestien 10, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler:  Cathrine Frahm Rasmussen

Sagsnr.  93005330

Type:  Fritidshus

Boligareal: 65 m2

Grundareal: 2.025 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1972

Pris: 1.298.000 kr.

Ejerudgifter: 1.456 kr.

Skriv en kommentar......