d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"PostNord åbner nyt udleveringssted i Hørby

28. maj 2020 - kl.9:11 - af:

Købmand_Hørby_Parkering kopier

PostNord åbner d. 4. juni en ny Collect Shop i Letkøb på Hjørringvej 120 i Hørby. Her kan man fremover nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

– Jeg er glad for, at vi kan tilbyde borgerne i Hørby endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vores kunder vil gerne hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem. Med åbningen kommer vi endnu tættere på borgerne i Hørby og gør forhåbentlig hverdagen lidt lettere for pakkemodtagerne, siger Gordon Dalsgaard, Distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag til søndag fra kl. 8.30 – 18.00.

Det betyder meget for os nu også at have pakker til udlevering. Det er endnu en god service for vores kunder, og vi ser frem til at komme i gang og udlevere en masse pakker fra den stigende nethandel, siger Heidi Pedersen, der er indehaver af Letkøb i Hørby.

PostNord tilbyder Danmarks største netværk af udleveringssteder med over 2.500 stk. fordelt over hele landet.

Skriv en kommentar......