d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Aktive Kvinder slutter sæsonen i Nellemanns Have

27. maj 2020 - kl.8:05 - af:

Nellemanns have_600x250

Den delvise genåbning af Danmark betyder, at Aktive Kvinder i Sæby akkurat lige kan nå at afvikle sin planlagte sæsonafslutning. Den finder sted som hele tiden bestemt, tirsdag den 9. juni om aftenen, hvor man skal besøge Nellemanns Have.

Arrangementet starter med, at de fremmødte fortærer den medbragte mad og drikkevarer. Efterfølgende er der en guidet rundvisning i haven, der netop i juni tager sig ud fra sin smukkeste side. Aftenen slutter med, at foreningen er vært ved kaffe og kage.
Tilmelding er nødvendig og skal ske senest d. 4. juni.

Foreningens bestyrelse glæder sig over, at den programlagte sæsonafslutning kan afvikles, efter at man på grund af corona-krisen har været nødsaget til at aflyse en række arrangementer i marts, april og maj.

Samtidig er bestyrelsen ved at lægge sidste hånd på programmet for sæsonen 2020-2021. Det færdigtrykte program vil blive udsendt til medlemmerne i juli måned.

Skriv en kommentar......