d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"IF Skjold spiller også Danmarksserie næste sæson

26. maj 2020 - kl.16:33 - af:

IF Skjold maal_600x250

Da det ligger helt fast, at en færdiggørelse af Danmarksserien med samtlige 13 tilbageværende runder ikke er muligt at gennemføre på forsvarligvis inden den 30. juni, har DBU’s Bestyrelse besluttet, efter indstilling fra administration, og opbakning fra Lokalunionerne at suspendere nedrykningen for indeværende sæson.

Det betyder at Skjolds Danmarksserie, der inden corona lå på en 7. plads, også spiller i Danmarksserien efter sommer pausen.

Som konsekvens af suspendering af nedrykningen vil Danmarksserien i den kommende sæson derfor komme til at fungere som ”buffer-række” med flere hold end normalt findes i rækken. Dette betyder, at der i den kommende sæson skal findes flere nedrykkere for i sæsonen 2021/22 igen at komme ned på det normale antal hold med 20 øst og 20 vest for Storebælt.

Alle hold skal således stadig forberede sig på, at turneringen kan blive genoptaget i et eller andet format fra den 8. juni.

Skriv en kommentar......