d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bliv din egen mekaniker med Rexbo.dk

26. maj 2020 - kl.14:51 - af:

Motor

Rexbo.dk er den førende online detailforhandler af person-, lastbil- samt

motorcykeldele i Europe, og på deres online workshop er der mulighed for gør-det-selv reparationer samt køb og udskiftning af reservedele.

Firmaet er gennem succesfulde udvidelser nu aktive i 26 lande udenfor Tyskland, og de er meget kunde fokuseret, centreret om sociale medie aktiviteter, teknisk hjælp på kundernes modersmål og et produktsortiment efter kundernes behov, hvilket for tiden inkludere næsten 2,5 mio. forskellige produkter fra 545 mærke producenter fremstillet til 128 bilmærker.

På Rexbo’s hjemmeside kan du således finde alt fra bremsesystem – eller karosseridele, støddæmpere eller fjedre, udstødningssystem dele eller polstringstilbehør, koblingsdele, styretøj eller klimaanlæg dele, varmeblæsere, reparations sæt, motorolie , og det er nemt at finde blandt det brede udvalg af produkter, der tilbydes på denne online detailhandel.

Der ud over kan man på deres hjemmeside lære alt om bilreparationer fra Rexbo’s eksperter, og der er online video guide, der hjælper dig på vej. Så vil du selv reparere eller udskifte bildele hjemme i garagen, så er der mulighed for at lære det med Rexbo.

Deres trin-for-trin video guide viser dig, hvordan du skal gøre det, og hvordan du blive en professionel amatørmekaniker, og så er der jo en god mulighed for at spare mange penge og slippe for de store mekanikerregninger.

På deres hjemmeside Rexbo.dk finder du et bredt udvalg af de reservedele, som du måske lige står og mangler.

Deres PDF og video undervisninger beror på mange års erfaring fra deres professionelle teknikere. Her kan du lære alle hemmelighederne til succesfuld, hurtig og prisbevidst bilreparation og vedligeholdelse. Der er over 1.770 PDF instruktioner og mere end 2.463 video undervisninger for at udskifte dele, og hjælpematerialer er tilgængelige for alle oprettede brugere helt gratis. Specifikke design funktioner af forskellige bil enheder og samlinger, de ind-/ og udvendige installationer fjernelser, en liste af alle værktøjer, materialer og tilbehør der kræves til reparation – du behøver ikke længere at spilde tid på at søge efter alle nyttige oplysninger fra forskellige hjemmesider.

Så besøg deres hjemmeside og oplev hvor mange produkter, der er mulighed for at bestille online.

Se andre annoncer for Rexbo.dk hos vores kollegaer i Skagen.

Skriv en kommentar......