d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Teater-formand:
Nu lysner det!

23. maj 2020 - kl.10:24 - af:

mig teaterbillede kopier

SÅ er vi på vej – herligt, udtaler formand Lilly Pedersen Frederikshavn Teaterforening.

Det var en god nyhed at komme op til denne torsdag morgen efter regeringens lange forhandling, om yderligere åbning af Danmark.

Vi der elsker kulturen – og teaterkulturen specielt, kan nu glæde os til at få lov til at dele vores oplevelser sammen med alle de gæster vi normalt er så heldige at få besøg af.

Kulturminister Joy Mogensen siger:
”Jeg er jublende glad over, at aftalen prioriterer kulturlivet og kulturelskere. Kulturlivet har ventet med stor tålmodighed på at kunne genåbne, mens danskere har savnet kulturoplevelser i deres hverdag. Nu kan vi se frem til museumsbesøg, gå i teatret eller besøge zoologiske haver. Det bliver også muligt at gå på oplevelse i kunsthallerne eller tage i biografen. Og så åbner musik- og kulturskoler, højskoler samt aftenskoler for undervisning om få dage. Læs hele aftale teksten her:

http://www.stm.dk/_p_14955.html

Frederikshavn Teaterforening har netop offentliggjort den kommende sæson 2020-21 og har med bange anelser gået og ventet, mon der overhovedet blev mulighed for at vise teater for vores gæster. Vi har haft den store glæde, at der er bestilt mange billetter i forsalg allerede nu, så vi er optimistiske.

Nu lysner det, og vi håber og tror på, at det nok skal lykkes. Selvfølgelig vil det ske under former, der overholder de retningslinjer som udstikkes fra myndighederne. Det vil vi tilgodese sammen med spillestederne.

Vores første forestilling er på Sæbygaard Slot den 13/9-20 hvor vi får besøg af Vigga Bro, med en grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage.

Tjek vores helt nyopdaterede hjemmeside – her er stjernestunder for alle – www.frederikshavnteaterforening.dkslutter formanden med et smil.

Skriv en kommentar......