d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Storslået murermestervilla med mange smukke detaljer

23. maj 2020 - kl.10:31 - af:

2- kopier

EDC Lars Jensen: Velkommen til en herskabelig murermestervilla i dejlige Sæby på en populær adresse, der sætter jer i kort gåafstand til handlemuligheder, og børnefamilien kan glæde sig over, at skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter kan nås på en kort cykeltur. Fritiden kan I tilbringe i Sæbys hyggelige gågade hvor der ofte er musik på torvet, eller nyde en kort slentretur langs havnen. Afslutningsvis kan I besøge et af Sæbys mange fantastiske spisesteder, der står klar til at forkæle jeres smagsløg – alt sammen i kort afstand fra adressen.

Den smukke ejendom har prydet gadebilledet siden 1949 og tegner et perfekt billede af enhver forestilling, I måtte have om ordet murermestervilla i smukkeste forstand. Her får I en bred og lang flisebelagt indkørsel, hvor I forenden finder en muret garage. Haven er rigtig hyggelig med massere af frugttræer og en fin køkkenhave. Her finder I desuden også en bålplads, havebassin samt to hyggelige sydvendte træterrasser, der ligger i forskudt plan, hvor den øverste har en markise. I finder også et drivhus samt skur til opbevaring og skur i forlængelse af garagen. Der har i husets levetid kun eksisteret to ejere. Det siger lidt om hvor attraktiv ejendommen er.

Velkommen indenfor hvor intet mindre end 308 etagemeter venter jer, hvor der ikke er gået på kompromis med pladsen eller kvaliteten. Det ene smukke rum efter det andet præsenterer sig, med masser af lyse og fine detaljer. Allerede i stueplan bliver I glædeligt overraskede, når I møder den storslåede hall med en smuk trappe op til 1. salen. Stueplanet byder på to stuer til spisning og hygge, den ene endda med træbrændeovn og den anden med direkte udgang til terrassen. Derudover byder stueplanet på et pænt køkken samt et kontor. 1. salen er indrettet med åben repos, hvor I kan få det store overblik til hallen. Her finder I desuden stort soveværelse med fransk altan og direkte udgang til et smukt badeværelse med gulvvarme, to gode værelser samt et yderligere badeværelse. Kælderen er godt indrettet med gang og garderobe, tre disponible rum, viktualierum samt bryggers. Overalt i huset er der højt til loftet, flotte træparketgulve i de fleste rum samt sildebensparketgulve i de to stuer og køkken.

Velkommen hjem!

Adresse: Skolegade 24, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005207

Type:  Villa

Boligareal: 176 m2

Vægtet areal: 234 m2

Grundareal: 1.016 m2

Rum:  6

Værelser: 4

Antal plan: 3

Byggeår: 1949

Ombygget: 1988

Energimærke:  C

Pris: 1.895.000 kr.

Ejerudgifter: 2.295 kr.

Skriv en kommentar......