d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Moderne familievilla på lukket børnevenlig vej

22. maj 2020 - kl.13:28 - af:

IST_8100000260_18 kopier

home Sæby – Læsø: Bødkervej 1 – Herligt udemiljø med hyggelig gårdhave og to solterrasser.
Med denne villa i Sæby kan I se frem til en dejlig, fredelig beliggenhed, der er helt perfekt for en børnefamilie. Villaen ligger nemlig trygt på en lukket vej med mange børnefamilier, så de yngste får nemt ved at finde legekammerater. Herudover er der stisystemer til skole og sportsfaciliteter, som kun ligger en lille kilometer væk. De små skal i øvrigt kun krydse én vej, for at nå dertil, og der er endda forgængerfelt. Tæt på adressen er der ligeledes en børnehave, og der er kun omkring 500 meter til havet. Skoven har I også lige ved siden af, og her er der mulighed for mountainbiketure og hulebyggeri, ligesom det er en alternativ vej til skole og børnehave.

Der er tale om en flot og funktionel villa fra år 2000, som rummer 182 m2 fordelt på et meget veldisponeret plan med en separat børne- og forældreafdeling samt et stort, centralt opholdsmiljø. Overalt fremtræder boligen lys og stilfuld med en let og indbydende atmosfære. Som en ekstra detalje er der nyere gulve i bryggers, stue og køkken-alrum. Siden nuværende ejere overtog huset i 2017 er det i øvrigt opdateret med nyere køkken, lækkert walk-in-closet samt nyt badeværelsesmodul på det store badeværelse i januar 2020.

Man træder ind i villaen i et stort, lyst bryggers, hvor vaskesøjle samt sko og overtøj er gemt diskret bag skydelåger. Hjerterummet i huset er opholdssektionen med stue og køkken/alrum – et rum der trods sin gavmilde størrelse er rigtig hyggeligt.

Børneafdelingen med tre værelser og eget badeværelse ligger i øvrigt i forlængelse af stuen, så familiens yngste bliver naturligt integreret i det sociale liv her. Voksenafdelingen har et stort soveværelse med terrassedør, walk-in-closet og et XL-badeværelse med dobbeltbruser. Fra stuen er der også to terrassedøre, og mens den ene giver adgang til en morgenterrasse, åbnes den anden ud til en stor terrasse med sol det meste af dagen og aftenen.

Med til ejendommen hører også en vidunderlig gårdhave med plads til en afslappende udendørslounge, og under overdækningen i carporten er der lavet en skøn hyggekrog, hvor dagens måltider oplagt kan nydes i sommerhalvåret.

Her får I kort fortalt en flot og funktionel familievilla med skønne udearealer og en perfekt placering tæt på skole, skov og vand.

Kontantpris: 2.695.000

Udbetaling: 135.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.508

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 182 m2

Carport: 23 m2

Udhus: 2×10 m2

Grundareal: 827 m2

Skriv en kommentar......