d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Teaterforeningen er klar med kulturelle oplevelser

21. maj 2020 - kl.11:23 - af:

2 Jacob Morild foto copy

“Vi har netop fået etableret en ny og gennemrevideret hjemmeside. På den kan vi stolt præsentere den kommende sæson 2020-2021″, fortæller formand Lilly Pedersen.

“Vi får igen i sæsonen besøg af landsdelescener bl.a. Folketeateret der kommer med en ægte klassiker Den gerrige af Moliére, Emma ude af takt – hvor takt og tone vendes på hovedet, familieforestillingen Robin Hood med Christoffer Læsoe i hovedrollen, Eksmænd med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard som 2 mænd der mødes over den samme krise, sidst men ikke mindst den af alle elskede operette Sommer i Tyrol, med stærke kræfter i rollerne.

Ud over Folketeatret kommer Teater 2 med teateropsætning af filmen Blinkende lygter, vi får besøg af Dario Campeotto, der vil synge så hjerterne smelter, OperetteKompaginet med Hjerter i Valsetakt, Jesper Lundgaard kommer med sit 20 års jubilæumskoncert I am Elvis.

Der er også en stor teaterkoncert omkring søskendeparret, der var de legendariske Carpenters. HURRA skal vi også have med input fra Jacob Morild, og vi kan simpelthen ikke undlade at nævne at publikums ynglinge Figaros kommer med forestillingen De tre musketerer. Vi har valgt at have 2 familieforestillinger på programmet i år, i store sal, hhv. Robin Hood og desuden Sværdet i stenen – Excalibur – det legendariske sværd – her er musik af Sigurd Barret.

Som en ekstra lille sløjfe, er det lykkedes for os, at få vores egen sangskat, Lene Siel, til at komme som gæst i Frederikshavn Kirke, hvor hun akkompagneret af Carl-Ulrik og Fladstrandkoret vil synge kirkerummet op.

Men alt dette kan I læse om på www.frederikshavnteaterforening.dk læs og bestil, så nemt er det.

Med baggrund i Corona tider skal vi alle huske, at vi har brug for hinanden – sammen og lidt på afstand.

Vi håber vores publikum vil vælge os til, og støtte op om det store arbejde vi gør for at sikre teaterkultur til alle aldre. Vi har brug for jeres opbakning.

Når man er enlig, eller er blevet det efter at have mistet en ægtefælle, så kan det svært at komme ud og være social.

En aften i teateret er en aften i selskab med mange andre, godt nok kender du ikke alle, men her er et fællesskab, hvor man oplever sammen, og her er man ikke alene.

Frederikshavn Teaterforening har plads til alle, og vi håber, at de der sidder med en følelse af at være alene og bare så gerne ville med, at de vil komme og være sammen med alle os andre. Vi er mange der er alene, vi er mange, der vælger ikke at være ensomme, teater er en vej til at komme ud blandt andre.

Måske møder du en, der lige som dig – er alene – måske kan I som teatervenner mødes og tage af sted sammen og snakke om oplevelsen bagefter. Eller du kan gå hjem og tænke, sikke en dejlig aften.

Bestyrelsen glæder sig til at sige velkommen – og husk – Teater ses med hjertet”, slutter formanden.

SvarVideresend

Skriv en kommentar......