d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Handelsskolens uddannelser er populære hos de unge

20. maj 2020 - kl.8:19 - af:

Handelsskole

Nye elever strømmer til Frederikshavn Handelsskoles ungdomsuddannelser EUD, EUX og HHX. Til studiestarten i august er der på nuværende tidspunkt kommet 161 tilmeldinger, hvilket betyder, at skolen opretter en ekstra klasse.

”Vi er glade og stolte over den store interesse for vores uddannelser, og vi er parate til at oprette yderligere klasser, hvis tilstrømningen fortsætter,” siger direktør Brian Andersson og tilføjer:

”Den officielle ansøgningsfrist er ganske vist overskredet, men da foråret har været ganske kaotisk for mange unge på grund af corona-pandemien, vil vi gerne imødekomme ansøgere helt frem til studiestart.”

De populæreste studier ved Frederikshavn Handelsskole er EUD, EUX og HHX.

EUD er for unge, som vil hurtigt ud i erhvervslivet som elev. De får en kort og intensiv uddannelse, der fra starten stiller skarpt på den enkeltes evner og interesser. Man vælger mellem brancheretningerne detail og handel.

Handelsgymnasiet er en 3-årig gymnasieuddannelse, som giver adgang til videregående uddannelser på fx universitet og professionshøjskole – eller den direkte vej ud i erhvervslivet.

 

Skriv en kommentar......