d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"DBU Fodboldskole 2020 bliver afviklet

17. maj 2020 - kl.0:13 - af:

Fodboldskole_Skjold_12

Det er med stor glæde, at IF Skjold efter længere tids venten og mange spørgsmål endelig kan meddele, at DBU Fodboldskole 2020 bliver afviklet! Det er helt fantastisk nyt, og de glæder sig enormt til at se alle fodboldglade børn driblende rundt på grønsværen snart.

De nye faser i myndighedernes genåbningsplan gør det muligt at afvikle fodboldskolen under særlige corona-regler. Disse regler tager udgangspunkt i ’Fodboldens corona-regler’, som kan findes på klubbens hjemmeside, og er stadig under endelig udarbejdelse for DBU Fodboldskole 2020. IF Skjold er i tæt dialog med DBU om dette og vil gøre alt for, at de kan afvikle deres fodboldskole. De vil giver mere besked, når de ved mere.

Regeringen har i den nuværende fase 2 i genåbningen af Danmark åbnet for udendørs idræt med fysisk kropskontakt for op til 10 personer. I Fase 3 vil der blive åbnet for sommeraktiviteter for børn og unge – hvis smittetrykket tillader det – samtidigt med, at grænsen for forsamlingsforbud hæves fra 10 til 30-50 personer.
Samtidigt har Politiet tirsdag givet lov til at opdele 11-mandsbaner i mindre zoner, så længe der er klar afstand og tydelige markeringer mellem banerne. En 11-mands bane må gerne opdeles i fire 5-mands baner eller to 8-mands baner. Disse regler gælder i klubberne og naturligvis også på DBU Fodboldskole.
Billetterne til DBU Fodboldskole er i år 100 kroner billigere end normalt på nuværende tidspunkt, da den planlagte prisstigning pr 1. maj blev annulleret af hensyn til jer. Du køber billet ved at klikke lige her 👇

Skriv en kommentar......