d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Berit Nymark åbner salon Hairværk

17. maj 2020 - kl.2:15 - af:

Berit Nymark

Som tidligere nævnt her på avisen, er aktiviteterne i Salon Krop og Sjæl slut, men nu starter frisør Berit Nymark fra salonen op for sig selv i Købmandsgården, Vestergade 35, den 2. juni. Berit flytter ind i lokalerne der også tidligere husede en frisør, men skal naturligvis have sat sit eget præg på salonen inden genåbningen. Der vil som normalt være lukket mandag, derfor den 2. juni, men måske nogle dage før, alt efter hvornår salonen står klar.

Der vil være mulighed for tidsbestilling på hairvaerk@9300.dk eller på salonens NYE tlf. nr. 4294 4376, som er klar fra mandag den 18. maj, og Berit fortæller, at der er plads til alle, så hele familien er velkommen, både far, mor og børn kan blive klippet her.

Der vil være den samme gode service, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til Covid19, med afspritning m.v., så velkommen i den nye salon Hairværk.

Skriv en kommentar......