d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fin familiebolig i populært kvarter og med 4 værelser

16. maj 2020 - kl.0:17 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: I populært kvarter med stisystemer og grønne områder lige udenfor døren ligger denne familiebolig, hvor der er minimal udvendig vedligeholdelse. Boligen ligger i et fint kvarter med kort afstand til skole, børnehave samt idrætsanlæg og det er let at komme rundt i byen. Byen er særdeles aktiv med mange aktiviteter både i Vest byen hvor der er bibliotek, svømmehal og fritidscenter mm. og på torvet og på havnen. Havnemiljøet er også hyggeligt og meget besøgt gennem sommeren, her er også flere gode spisesteder.

Velkommen til Skomagervej 20, som byder velkommen i den dobbelte carport på 53 m2. I forlængelse af carporten er der et udhus med værksted. Haven er udlagt i græs og der er masser af plads til boldspil eller til den kreative sjæl for indretning af haven med bede, træer og buske hvis man er til det. Der er et fint terrasseareal, der vender mod syd/vest hvor der er masser af plads til samvær og hygge.

Indenfor ankommer man i et dejligt, stort og lyst bryggers med håndvask, masser af skabs- og bordplads til både vaskemaskine og tørretumbler mm. Efter bryggerset ligger køkken/alrummet, hvor køkkenet er afskærmet med en halvmur med bue, så man uden forstyrrelser kan lave mad, køkkenet er i lyse skabselementer og har en fin indretning med nedsænket kogeplade og med alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der udgang med terrassen der vender mod syd/vest. Fra alrummet er der også et fint værelse og også adgang til opholdsstuen, hvor træpilleovnen står placeret og der er fin til at varme op på en gråvejsdag. Fra stuen kommer man videre ind i en mellemgang der er dejligt lys, her er der et værelse og badeværelse med bruseniche og badekar – en ”afdeling” for sig selv enten som forældre- eller teenager afdeling. Fra stuen kommen man videre ind i tilbygningen fra år 2000, hvor hele boligen har fået andet tag. I mellemgangen er der et fint lys fra ovenlysvinduet og adgang til værelse, dejligt badeværelse med bruseniche samt soveværelse skabe og med dør ud til haven. I haven er der et mindre udhus med mulighed for opbevaring.

En fin familiebolig, der er delt op med henholdsvis børne og forældreafdeling og som ligger i perfekt kvarter med kort afstand til det meste.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/skomagervej/105085/933357
Sag nr.: 933357
Adresse: Skomagervej 20, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.695.000, –
Udbetaling: Kr. 85.000, –
Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.334, –
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.943,-/6.102,-
Bolig areal: 167 m2
Grund: 865 m2
Stue/vær.: 1/4
Opført: 1974/2000
Energimærke: C

Skriv en kommentar......