d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Cafe Hjørnet bliver til Restaurant Hjørnet

16. maj 2020 - kl.9:08 - af:

Restaurant hjørnet

Det sker tirsdag den 19. maj, når Anette og Torben Pedersen – tidligere Torve Kroen – efter nogle år i Spanien, igen starter op i Sæby.

De fortæller, at de gerne vil byde velkommen til Restaurant Hjørnet, hvor de udelukkende serverer hjemmelavet mad med friske råvarer. Det vil være Anette, der står for køkkenet, mens Torben vil tage sig af restaurantens gæster. Deres mission vil være at servicere deres kunder på bedste vis, med en god portion veltillavet, hjemmelavet mad og endda til fornuftige priser, så alle kan være med. De vil bestræbe sig på, at deres gæster skal føle sig velkommen i uhøjtidelige rammer.

De byder alle velkommen i deres restaurant, til frokost med mange varianter af smørrebrød samt til aften med A la carte med “helt nede på jorden” mad. Her vil der være noget for enhver om det er forretningsforbindelser, familier, gode venner, børn, pensionister mm, ja de vil gøre deres bedste for, at du/I alle får en god oplevelse.

Så ring allerede nu for bordbestilling på tlf. 3033 1177. De åbner tirsdag den 19. maj i deres nye Restaurant Hjørnet, som ligger Vestergade 51, 9300 Sæby.

Åbningstider for frokost, tirsdag til og med søndag er køkkenet åbent fra kl. 12.00 til kl. 16.00. Torsdage til og med lørdage endvidere åbent for A la` carte fra kl. 17.00 – 21.00

De glæder sig så meget til at se Jer!

Skriv en kommentar......