d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tandlægeklinik i Sæby udvider med ny tandlæge og tandplejere

15. maj 2020 - kl.12:29 - af:

tand

Tandlægeklinikken Oris på Gl. Aalborgvej i Sæby udvider med nye medarbejdere i løbet af de næste par uger.

Tandlæge Jesper Stigaard Nielsen tiltræder officielt pr. 1. juni som klinikkens tredje tandlæge sammen med klinikchef Inge Kjær Andersen og Gülen Kapcak. Han har dog allerede nu sin gang i klinikken.

Endvidere ansættes om kort tid yderligere to tandplejere, hvilket gør det muligt at have alle 9 klinikker i brug til patientbehandlinger.

Jesper Stigaard Nielsen har siden 1997 drevet egen tandlægeklinik i Nørresundby, men har nu søgt nye udfordringer i et større kliniksamarbejde. Jesper Stigaard Nielsen kan bl.a. varetage almindelige fyldninger, rodbehandlinger samt implantater og kroner baseret på 3D-scanning.

Han forklarer, at denne metode betyder store fremskridt på området og giver fuldstændig nøjagtige aftryk. Det betyder samtidig en langt mere behagelig og skånsom samt hurtigere behandling af patienten. Desuden finder han spændende udfordringer i genopbygning af ”slidte” tandsæts emaljelag, hvor det i dag er muligt at nå rigtig langt med porcelæn og plastmaterialer.

Glæder sig til nye udfordringer
Jesper Stigaard Nielsen er 47 år og til daglig bosat i Dronninglund. ”Jeg glæder mig rigtig meget til et nyt team af kolleger og få flere tandlæger, tandplejere og klinikassistenter at sparre med, så vores erfaringer kan bidrage til, at vi hjælper og støtter hinanden i arbejdet på klinikken,” lyder det fra Oris-klinikkens nye tandlæge, der også ser frem til at indgå i nye kvalitetscirkler inden for sit arbejdsfelt.

I forbindelse med skiftet fra klinikken i Nørresundby til Sæby flytter også klinikassistentelev Maria Cadix med til Sæby. Hun mangler 1 år af sin uddannelse, som hun nu får mulighed for at færdiggøre hos Oris i Sæby.

”Det er med stor glæde, at jeg byder velkommen til Jesper, som kommer med masser af erfaring. Jeg er sikker på, at patienterne vil tage godt imod ham. Samtidig er jeg glad for, at klinikken kan hjælpe Maria færdig med sin uddannelse, og endelig ser jeg frem til øget kapacitet med endnu et par tandplejere,” siger Inge Kjær Andersen. Hun påpeger, at det vil være med til at øge klinikkens allerede høje serviceniveau, som også omfatter regelmæssige besøg af ekstern tandkirurgi.

Inge Kjær Andersen nævner, at klinikken fra den 1. juni forventer at være oppe på fuld bemanding igen efter coronaudbruddet. ”Vi følger nøje sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har fortsat et forhøjet hygiejneniveau, hvilket ud over afspritning og færre patienter ad gangen i venteværelset betyder, at tandlæger, tandplejere og klinikassistenter arbejder med visir og overtræksdragt ved behandlingerne.”

Som et nyt servicetiltag åbner Oris-klinikken for behandlinger allerede fra kl. 7 om morgenen og helt frem til kl. 18, og man er begyndt igen at indkalde patienter til almindelige eftersyn. Patienternes opmærksomhed henledes fortsat på, at man ikke må møde op på klinikken, hvis man har symptomer på smitte.

Tekst og foto: Per Rye

 

Skriv en kommentar......