d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyllands Politi: To anholdt efter ransagning

15. maj 2020 - kl.10:21 - af:

Politi2_600x250

Efter politiets ransagning i går, af en adresse nordvest for Frederikshavn blev to personer i går anholdt. Ransagningen og anholdelserne er sket i forbindelse med politiets eftersøgning af en forsvundet 39-årig mand.

De to anholdte personer er en kvinde på 46 år og en mand på 45 år.

Lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, oplyser, at de to blev anholdt kl. 12.10, og at politiet foretog anholdelsen i Frederikshavnsområdet.

”De to anholdte personer skal fremstilles senere i dag i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der ikke kan oplyse yderligere om sagen, da Nordjyllands Politi ønsker, at fremstillingen af de anholdte skal ske for dobbeltlukkede døre.

”Det sker af hensynet til at beskytte vores videre efterforskning,” understreger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren forklarer, at politiets massive efterforskning i sagen forsætter i de kommende dage på højtryk. Det indebærer blandt andet, at politiet fortsat foretager en række tekniske undersøgelser på den ransagede ejendom nordvest for Frederikshavn, ligesom at politiet også har været til stede på andre adresser i området i forbindelse med efterforsknings-arbejdet. Herudover skal der foretages afhøringer af en række personer med tilknytning til sagen.

”Før det arbejde er tilendebragt, kan vi ikke udtale os yderligere om sagen,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

De anholdte fremstilles senere i dag ved Retten i Hjørring, kl. 1200.

Skriv en kommentar......