d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flot og velholdt villa med solceller i Sydbyen

4. april 2020 - kl.11:12 - af:

3- copy

EDC Lars Jensen: Velkommen til Sydbyen af Sæby som er meget børnevenlig, da der er store grønne områder og stisystemer frem til skolen, dagplejen samt idrætsanlæg. Der er kort vej til stranden og havnen ligger også tæt ved. Byen er særdeles aktiv med mange aktiviteter gennem sommeren både på torvet og på havnen. Havnemiljøet er hyggeligt og meget besøgt gennem sommeren, her er også flere gode spisesteder.

Velkommen til Solsbækvej 200 som er beliggende på en lukket villavej med en flot forhave med smukke bede og træer. Man ankommer til villaen via flisebelagt indkørsel og kører direkte i carporten. Indenfor er villaen indrettet med et lyst bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgang til et stort og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer, her er masser af skabs- og bordplads. Samtidigt er der god plads til et stort spisebord, hvor familien kan samles til måltiderne og med et flot ovenlys har man et rigtigt godt lysindfald. Dobbelte glasdøre fra køkkenet og ind i stuen, hvor der også er flot ovenlys og med et stort vinduesparti er der masser af lys. Fra stuen er der udgang til terrassen og haven. Fra stuen har man et stort værelse, hvor der er skabe med skydelåger. Via fordelingsgangen er der adgang til to værelser med skabe med skydelåger, stort badeværelse med masser af skabe og god plads. Stort soveværelse ligeledes med skabe med skydelåger.

Velkommen indenfor i villaen som fremstår flot og velholdt, og hvor der er en rød tråd gennem villaen med ens trægulve i alle rum samt gulvvarme i klinker i køkkenet og på badeværelset. Der er spots flere steder i lofterne som giver et godt lys. Samtidig er der centralstøvsuger som gør det nemt og hurtig at støvsuge villaen. Fra carporten kan man gå igennem garagen og videre ind i et fint værksted, hvor der er udgang til haven. Haven er utrolig flot med små stier, bede, flotte sten og skærver. Der er buske og træer som er flot beskåret. Stor terrasse med udsigt til haven og har man lyst til at sidde lidt mere i læ er der en flot og hyggelig overdækket terrasse med spots i loftet. Hyggeligt drivhus med masser af vindruer og plads til både tomater og agurker. Hele vejen rundt om villaen er der fliser og i udhænget er der spots.

Velkommen hjem!

Adresse: Solsbækvej 200, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005123

Type:  Villa

Boligareal: 140 m2

Grundareal: 920 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1979

Energimærke:  B

Pris: 1.998.000 kr.

Ejerudgifter: 2.136 kr.

Skriv en kommentar......