d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyske Bank lancerer en række tiltag

29. marts 2020 - kl.13:23 - af:

torben schioldan_600x250

Nordjyske Bank oplever nu de økonomiske konsekvenser som følge af coronavirus så markante, at de påvirker mange af bankens kunder.

Såvel virksomheder som familier oplever en pludselig og betydelig usikkerhed omkring deres situation. Der kan være tale om midlertidig nedgang i omsætning eller indkomst. Ændringer som kan medføre udfordringer i forhold til den kortsigtede likviditet.

– Vi har et stort ønske om at hjælpe så mange som muligt sikkert igennem den krise, vi sammen er havnet i – og i den forbindelse har vi lanceret en række tiltag, fortæller områdedirektør Torben Schioldan.

  • Vi vil sørge for at foreningslivet og bankens leverandører kan få fremrykket betaling for kontraktindgåelser og ydelser. Det betyder, at foreninger, der har indgået kontraktlige sponsoraftaler med banken blot skal kontakte banken, og vi vil sørge for forudbetaling. Ligeledes vil vi her i denne tid sikre at alle regninger til banken betales straks ved modtagelse af opkrævning. Det gør vi for at sikre mest muligt likviditet til foreningslivet og virksomheder her i den svære tid.
  • Vi følger en lang række borgmestres opfordring til at støtte lokale medier og indrykker helsides annoncer i dagblade og ugeaviser.
  • Vi tilbyder gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på boliglån, billån, leasingaftaler og forbrugslån.
  • Ligeledes tilbydes gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på totalkredit-lån, hvor det teknisk er muligt – alternativt gebyrfri etablering af bevilget overtræk til betaling af terminsydelsen.
  • Vores rådgivere står i det hele taget klar og er godt klædt på til at rådgive og vejlede vores kunder i denne, for mange, meget svære situation. Vi er tæt på vores kunder. Det giver os mulighed for at træffe hurtige beslutninger og lave fleksible løsninger med baggrund i de konkrete behov. Det gælder såvel erhvervskunder som privatkunder, slutter Torben Schioldan.

Har du yderligere spørgsmål omkring din bank, så kontakt Nordjyske Bank, Vestergade 21 i Sæby eller ring på tlf. 9633 5320.

Se mere på nordjyskebank.dk

 

Skriv en kommentar......