d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Euforiserende stoffer bag tragisk dødsfald

29. marts 2020 - kl.13:50 - af:

Hørby dreng

En 32-årig mand er i dag ved et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blevet varetægtsfænglset foreløbig indtil 24. april.

Manden der er fra Frederikshavn Kommune nægter sig skyldig i politiets anklager om, at han skulle have givet en 15-årig dreng fra lokalområdet i Hørby ved Sæby euforiserende stoffer og have efterladt ham i hjælpeløs tilstand på boldbanerne ved Hørby Stadion natten til lørdag. Drengen blev lørdag fundet død på boldbanerne, skriver TV2 Nord.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Kim Kristensen efter et grundlovforhør, der i dag blev holdt for lukkede døre i Retten i Hjørring.

– Jeg kan oplyse, at politiet sigter den 32-årige efter straffelovens paragraf 250, som handler om at efterlade en person i hjælpeløs tilstand. Vi har sigtet ham for at have givet den 15-årige euforiserende stoffer og at have kørt ham til en parkeringsplads ved boldbanerne i Hørby for derefter at forlade den 15-årige – som var i den sigtedes varetægt – i hjælpeløs tilstand, hvorefter den 15-årige døde, siger Kim Kristensen til TV2 Nord.

Anklageren vil ikke oplyse, hvor den 32-årige og den nu afdøde 15-årige dreng opholdt sig, inden den 32-årige kørte drengen til boldbanerne i Hørby.

Kim Kristensen oplyser, at den 32-årige mand nægter sig skyldig. Han har kæret kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

 

Skriv en kommentar......