d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny udmelding fra Hedebo Strand Camping

25. marts 2020 - kl.11:34 - af:

Hedebo MC_600x250

Statsministeren sagde: Vi vil lave fejl – og det gjorde vi så.

“Vi er kede af, at vi i vores iver efter at gøre alle glade, har sendt mange meddelelser ud om åbningsdato og åbning af faciliteter. Men ikke mindst oplevelsen i går, hvor vi erfarede, at en kommende campist er blevet syg og ligger i respirator, har nu endelig fået os til at træffe den afgørelse, vi har frygtet og udskudt så længe.

For vi er blevet usikre på, om vi kan garantere jeres og vores personales sikkerhed, hvis vi åbner pladsen denne weekend.

Vi lukker derfor, så længe statsministeren lukker Danmark ned. Indtil videre til 13. april
Fastliggere og forsæson liggere må stadig komme og sætte vognen op, så I er klar til at gå i gang med sæsonen, når det bliver muligt. Vand og udslagskummer vil således forsat være åbne.

Vi håber, I vil støtte os
Til gengæld holder vi som tidligere nævnt længere åbent i sensommeren. Desuden får sæsonfastliggere 1000 kroners rabat i kompensation, mens forsæson-liggere får tilbudt at komme tilbage fra 8. august og sæsonen ud uden beregning.

Lige nu har nogle få primært forsæson liggere valgt at opsige deres plads, og det forstår vi godt. Men de fastliggere, der ikke ønsker en plads i år, kan vi desværre ikke garantere samme plads i sæson 2021. De får i stedet tilbudt at komme på venteliste til en plads i 2021. Pladsen skal ryddes og gøres salgsklar inden 3. april, hvis man ikke ønsker den her i sæson 2020.

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 9846 1449 eller 2175 3749″, det er beskeden fra Eric på Hedebo Strand Camping.

Datoen for åbning kan stadig blive ændret, det afhænger af Mette Frederiksens udmelding.

En kommentar til: “Ny udmelding fra Hedebo Strand Camping”

  1. frederik thomsen den: 25 marts - 2020 20:28

    Sikken en idiot der kommer og opsætter sin campingvogn, nå hans kone åbenbart var så syg og med coronavirus(det viste de måske ikke men symptomerne må have været der) er det virkelig så vigtig at skulle ud at campere.

Skriv en kommentar......