d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nu skal vi stå sammen om vores lokale erhvervsliv

23. marts 2020 - kl.12:14 - af:

Kim_72dpi

Sådan siger Kim Müller, formand for Sæby Erhvervsforening. Han opfordrer alle til at handle lokalt og støtte butikker og restauranter med take away i denne tid. Han opfordrer virksomhederne til at bruge Erhvervshus Nord for hjælp og vejledning.

Som alle andre steder i landet – ja i store dele af verden – lider butikker, caféer og restauranter i Sæby i øjeblikket under Corona-krisen. Det er vigtigt, at vi nu står sammen om at støtte vores lokale erhvervsliv, så det også er der, når epidemien er under kontrol, og vi kan vende tilbage til vores normale hverdag.

– Det er så vigtigt for en by som Sæby, at vi kan tilbyde et variereret udbud af detailbutikker, caféer og restauranter. Det betyder noget for vores mulighed for at tiltrække turister og nye borgere, så vi må alle stå sammen om at støtte op om dem i denne svære tid ved at handle mest muligt lokalt – og den strategi må man meget gerne bibeholde, også når krisen er drevet over, siger Kim Müller, der er formand for Sæby Erhvervsforening med 115 medlemmer.

Erhvervsforeningen har et tæt samarbejde med handelsstandsforeningen og Turisthus Nord. Kim Müller henviser til, at man kan bruge Turisthus Nords oversigt over, hvilke lokale spisesteder der i øjeblikket leverer take away: https://www.toppenafdanmark.dk/skagen/restauranter/take-away-i-skagen-frederikshavn-og-saeby.

Sæby Erhvervsforening står sammen med erhvervsforeningerne i Skagen og Frederikshavn sammen om Erhvervshus Nord, der er det lokale erhvervskontor i kommunen. Kim Müller opfordrer de lokale erhvervsdrivende til at benytte sig af Erhvervshus Nords hotline, hvor erhvervskonsulenter sidder klar til at vejlede virksomhederne omkring de forskellige hjælpepakker, som er sat i gang.

– Der er sat en masse initiativer i gang for at holde hånden under vores erhvervsliv, men det kan være uoverskueligt for den enkelte at holde sig orienteret i de mange forskellige muligheder. Her har virksomhederne en rigtig god livline i Erhvervshus Nord, der sidder klar til at vejlede og hjælpe vores virksomheder bedst muligt, siger Kim Müller.

Erhvervshus Nord har lavet en oversigt over de forskellige hjælpeinitiativer, som kan findes på Erhvervshus Nords hjemmeside, hvor man også finder direkte telefonnumre til erhvervskonsulenter. Hjælpen er uvildig og gratis.

Skriv en kommentar......