d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Flot villa i Sæby´s gamle bydel

22. marts 2020 - kl.8:56 - af:

Vinkelvej 1

I den hyggelige gamle bydel af Sæby ligger Vinkelvej – nær ved stranden og havnen med cafeer, restauranter og iskiosker.

Her er kontraster fra at være en del af det pulserende liv om sommeren både på havnen og stranden, samtidig som man kan trække sig tilbage og være helt sig selv i haven og på terrassen, til om vinteren hvor der er mere stille i kvarteret og man på sin gåtur på stranden kan være helt sig selv.

Vinkelvej er en stikvej til Strandgade og her ligger husene som perler på en snor. Fælles for dem er at de er opført sidst i/på 1800-tallet og en god del af husene er sat i rigtig god stand.

Indgangen til nr. 1 er via entreen, der er store klinker på gulvet og trappe til 1. sal. Videre ind i entreen kommer på højre hånd et badeværelse med bruseniche. Videre kommer man til spisestuen/alrummet, hvor der er ovenlysvindue. Der er en halvmur ud til køkkenet som har lyse skabe og alle hårde hvidevarer.

Fra alrum/spisestue er der en buet åbning ind til opholdsstuen som er med brændeovn. Herfra er der også udgang til terrassen. Der er også fra alrum/spisestue adgang til forældresoveværelset. Her er skabe og adgang til separat badeværelse. I badeværelset er der en stor bruseniche, hvide skabe og klargjort til badekar.

Går man gennem køkkenet kommer man ud i bryggerset, her er lyse skabe og store, lyse klinker på gulvet samt udgang til en overdækning og passage mellem husene.

I forbindelse med overdækningen er der udgang til passage mellem nabohuset og nr. 1. Endvidere er der et udhus indrettet med 4 mindre rum.

Når man går op ad trappen til 1. sal, er der et stort lyst repos som kan bruges til mange ting f.eks. kontor. Fra reposen er der adgang til 2 værelser i en god størrelse samt et mindre – alle med skabe.

Haven er dejlig lukket med græsplæne, træer og buske, og en skøn terrasse ud for stuen hvor man kan være helt uforstyrret. I den bagerste del af haven er der et udhus som med fordel kan indrettes med værksted.

Her har man en unik mulighed for at blive en del af et anderledes kvarter med god stemning og gode naboer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/vinkelvej/105085/933341

Sag nr.: 933341

Adresse: Vinkelvej 1, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.295.000,-

Udbetaling: Kr. 115.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.030,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 9.001,-/8.058,-

Bolig areal: 167 m2

Grund: 654 m2

Stue/vær.: 1/5

Opført: 1892/2008

Energimærke: D

 

Skriv en kommentar......