d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hyggelig ejendom i skønne landlige omgivelser

22. marts 2020 - kl.17:57 - af:

MO_8100000226_7 kopier

home Sæby – Læsø: Dette fine lille hus ligger et par hundrede meter inde af en ugeneret grusvej, som er stikvej til Ørtoftvej. De landlige omgivelser er fantastiske for dem der ønsker ro og åbne vidder omkring sig. På den 822 m2 grund er der dejlig have med store gamle træer og nyere anlagt indkørsel, som munder ud i terrasse med et fint overdækket område, hvor man kan nyde den sene aftensol.

Huset indeholder dejligt bryggers med loft til kip og fri hanebånd. Her er flot skabsarrangement med bordplade og lækre trælook låger samt vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Det nydelige grå flisegulv med gulvvarme fortsætter ind i flot badeværelse med ovenlysvindue, bruseniche, væghængt toilet og skabsarrangement med samme fronter som i bryggerset. Lille hak i bryggerset giver adgang til fyrrum med pillefyr.

Et trin fører op til hyggelig gang med trappe til første sal og videre adgang til husets køkken, som har egetræs fyldningslåger, flot gråligt laminat plankegulv og alt i hvidevarer samt plads til et lille bitte spisebord. En fin stue vender mod syd og har store vinduespartier med udsyn over markerne.

Sælger har fået installeret luft til luft varmepumpe i stuen og fra stuen er der adgang til forgang med parketgulv.

På første sal er der synlige hanebånd og flot lyst plankegulv overalt. Man kommer op i repos og fordelingsgang, som giver adgang til dejligt værelse med faste skabe, loft til kip og stige til opbevaringshems. Desuden værelse med loft til kip og gavlvindue samt soveværelse med stort vindue og udsigt over markerne.

I haven er der anlagt fin bålplads, legetårn med rutsjebane, nedgravet trampolin og tørrestativ. I forbindelse med indkørslen er der opført et godt udhus med dobbelt port og værksted i den ene ende.

Et idyllisk og hyggeligt landsted.

Kontantpris: 595.000

Udbetaling: 30.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.340

Energimærkekarakter: E

Boligareal: 94 m2

Grundareal: 822 m2

Skriv en kommentar......