d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Corona:
Alle konfirmationer udskydes

18. marts 2020 - kl.12:44 - af:

Konfirmation1_600x250

Det er i dag blevet besluttet at alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse.

Nye datoer fastsættes så hurtigt som det er muligt oplyses det til SaebyAvis.dk.

Denne beslutning træffes nu for at give afklaring til alle dem der har en konfirmation lige om hjørnet, fortæller sognepræst Kathrine Buus.

Landets biskopper understreger, at når konfirmationer til og med pinse ’bør’ udskydes, skal det opfattes som et ’skal’, da det i praksis vil være nærmest umuligt at gennemføre konfirmationer og de efterfølgende fester inden for regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Om konfirmationer efter pinse også bliver aflyst, er der endnu ikke taget stilling til, da man løbende følger regeringens udmeldinger. Præster og konfirmandfamilier bør dog indstille sig på, at det også kan blive nødvendigt at udskyde konfirmationer, som ligger efter pinse.

Skriv en kommentar......