d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED: Stor velholdt villa på Hjørringvej 217 i Thorshøj

26. februar 2020 - kl.12:09 - af:

MO_8100000207_23 kopier

home Sæby – Læsø: Denne fine villa i Thorshøj ligger centralt på hovedvejen med dejlig sydvendt have, som støder op mod de åbne marker. Huset er opført i røde sten i to fulde plan – stueplan og kælder på hver 114 m2. I forbindelse med huset ligger en muret garage med indbygget udhus og ligeledes med fuld kælder.

Boligen indeholder i stueplan – vindfang med glasdør til pænt lyst køkken med hyggelig spiseplads ved vinduet mod vejen. Herfra adgang til stor lys vinkelstue med store sydvendte vinduespartier og udgang til muret terrasse med trappe til haven. Der er fra stuen og altanen smuk udsigt over den fine have og de store marker.

Fordelingsgang med laminat parket på gulvet og indbygget garderobeskab fordeler til værelse med indbygget skab og vindue mod syd, soveværelse med skabsvæg og badeværelse med buet brusekabine, lyse fliser, håndklædetørre, vask med skuffer og højskab i hvid højglans.

I kælderen er der ligeledes fordelingsgang i midten, som har dør til disponibelt rum, stort hobbyrum med laminat parketgulv, endnu et rum med plankegulv og kæmpe disponibelt rum med store sydvendte vinduer. Desuden køkken med malede hvide låger, meget stort bryggers/baggang med pillefyr fra 2012 og hævet vaskemaskine og tørretumbler samt stort badeværelse med muret væg til bruseniche, lyse fliser og hvidt skabsarrangement under vasken. Kælderen har tidligere været anvendt som selvstændig lejlighed, men er ikke godkendt til beboelse.

Haven omkring huset er et kapitel for sig. Grunden er fint afgrænset af hæk hele vejen rundt og der er anlagt bede i flere niveauer med mod markerne. Flisebelægningen fører ned langs husets vestlige side og ned til en stor garage med udhus i bunden af haven. Også herfra er der fin udsigt over markerne.

En stor alsidig villa med mange gode kvardratmeter og fine anvendelige udebygninger.

Kontantpris:795.000

Udbetaling: 40.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.177

Energimærkekarakter: E

Boligareal: 114 m2

Kælder: 114 m2

Garage: 130 m2

Grundareal: 1121 m2

Skriv en kommentar......