d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kom og spil med til åbent hus hos Sæbygarden

25. februar 2020 - kl.8:26 - af:

Sæbygarden udendørs alle musikfest kopier

Onsdag d. 26. februar afholder Sæbygarden åbent hus i Manegen i Sæby. Til åbent hus har du mulighed for at spille sammen med Sæbygarden og høre mere om, hvem de er, og hvad de laver. Alle er velkomne, og det kræver ikke et bestemt niveau at deltage, bare du kan spille på et instrument.

Så grib dit instrument og nodestativ og kom og vær med!

Program:
Kl. 19.00-20.15: Spille musik med Sæbygarden, og opleve hvordan en øve-aften forløber.

Kl. 20.15-20.30: Pause med sodavand og en snak med Sæbygardens nuværende medlemmer.

Sæbygarden er et stort orkester på cirka 35 medlemmer + et mindre tambourkorps. De øver hver onsdag aften kl. 19.00-21.30 i Manegen i Sæby. Det er et rigtig godt orkester med medlemmer fra 10-60 år. Sæbygarden er et orkester, hvor der er god stemning, og mange af deres medlemmer får venner for livet. Man spiller sammen, lærer noder og lærer sammen at spille god musik for andre mennesker. De spiller meget blandet musik og meget nyt musik, som du i forvejen kender fra radioen eller fra din Spotify-profil, og de spiller både koncerter indendørs og udendørs, ligesom de tager på udlandsrejser så tit som muligt.

I 2020 har de planlagt mange arrangementer: I marts tager orkesteret på en fælles-tur til Aarhus, og i efteråret planlægges en weekend-tur til Tyskland for at spille med deres venskabs orkester. Derudover får de i sommeren besøg af et orkester fra USA i nogle dage, med ene unge musikere. Så der er mange ting at opleve.

Selvom de er et stort orkester, har de altid brug for flere medlemmer.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig ved at kontakte deres formand Kristian Nørbjerg på krissaxo@gmail.com eller på tlf. 2868 2618. Hvis du går på musikskolen i Frederikshavn Kommune, kan du også tilmelde dig hos din underviser.

Seneste tilmelding er d. 25. februar. Ved tilmelding skal du oplyse dit navn og instrument.

Du er også velkommen til at tage dine forældre med.

Skriv en kommentar......