d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK taber tæt opgør mod Gudme HK

22. februar 2020 - kl.8:59 - af:

Sæby HK

Det var ellers en drøm af en kamp Sæby HK diskede op med i de første 50 minutter… en kamp, hvor det kun var deres egne tekniske fejl der holdt dem fra en solid føring..!

Et stærkt og vildt kæmpende Sæby HK hold, kom til kampen med en klar overbevisning om at vinde kampen. De mange tilskuere skabte sammen med ‘Fan Zonen’ en fantasisk kulisse for kampen med trommer og horn for fuld udblæsning.

14 – 12 efter 1. halvleg og med en ‘out of this world’ performance fra Cecilie Kongstad i målet og et angreb i hopla, så var der godt gang i håndboldfesten i Sæby Spektrum.

Hallen summede af ekstase over den flotte 1. halvleg og med forhåbningerne om en 2. halvleg med samme intensitet var tilskuerne i særdeleshed med til at præge eventyret! Desværre slutter nogle eventyr med at helten dør og sådan var følelsen faktisk lidt efter de sidste 10 minutter af kampen, hvor Gudme HK simpelthen bare lukkede af med en pludselig 3 måls føring. Og den føring hentede Sæby HK ikke igen. Forsvaret som havde været så stærkt og velspillende hele kampen igennem, blundede i 3 kostbare Gudme angreb, og når angrebet så tilsvarende smider bolden væk, så strøg sejren og nok også drømmen om at blive i 1. division ud af Sæby.

Kampens resultat 26 – 29.

Foto: Sæby HK

 

Skriv en kommentar......