d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SparV ny hovedsponsor i Sæby Floorball Klub

21. februar 2020 - kl.14:06 - af:

SparV hovedsponsor kopier

Det er med stor glæde, at formand for Sæby Floorball Klub Hans Jørgen Nørgaard kan meddele, at de har indgået en hovedsponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel, gældende for de næste 2 år.

Klubben har siden den spæde start haft en nærmest eksplosiv udvikling i medlemstallet og man kan roligt sige, at floorball er blevet et stort hit i Sæby. Udover at have hold med i de gængse turneringer under Dansk Floorball Union, så arrangerer klubben også årligt en firmaturnering i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel, hvor de forskellige firmaer får prøvet kræfter med hinanden. Her kan alle være med og man behøver ikke være en garvet floorballspiller for at have det sjovt!

Herudover vil klubben i år, for første gang, lave en ungdomsturnering kaldet Spire Cup, opkaldt efter Sparekassen Vendsyssels mascot. Denne turnering venter klubben sig rigtig meget af og håber, at den vil blive en tradition for fremtiden. Også her er den nye hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel sponsor.

Kunderådgiver Mads Boelskifte fra Sparekassen udtaler, at man i Sparekassen, er meget glad for det nye samarbejde med Sæby Floorball Klub og at det ligger fuldstændig i tråd med Sparekassen Vendsyssels mål om at være lokalt forankret, handlekraftig og bruge den sunde fornuft.

 

Skriv en kommentar......