d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold til topkamp i Sønderjylland

14. februar 2020 - kl.11:37 - af:

Veha

Lørdag eftermiddag skal pigerne fra Vendsyssel Håndbold en tur til Aabenraa og møde 1. divisions nr. 3, så der er i den grad tale om topopgør. De sønderjyske værter kæmper en kamp for at holde deres placering og dermed sikre sig retten til oprykningskampe, hvor det for Vendsyssel Håndbolds eget vedkommende handler om at holde fast i førstepladsen. Cheftræner Kent Ballegaard ser frem til kampen og siger følgende:

“Endnu en spændende kamp venter os. SønderjyskE har et rigtig fint hold, der er godt besat på alle positioner, så vi skal ramme et højt niveau for at tage sejren dernede. Værterne har som det eneste hold slået Ringkøbing i denne sæson, og endda to gange. Det aftvinger respekt, men vi har på ingen måde tænkt os at give noget væk. Vi har fokus på opgaven, og har en klar formodning om at gentage sejren fra efteråret via en solid og disciplineret holdindsats”.

Skulle du overveje en tur sydpå lørdag, kan man jo passende kombinere en indkøbstur med et smut forbi Arena Aabenraa hvor der er kampstart 15.00.

Skriv en kommentar......