d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Oversvømmelserne i Sæby efterlader ingen skader

11. februar 2020 - kl.11:58 - af:

Saeby havn

Birger Isaksen, der er havnefoged i Sæby Havn kan ånde lettet op. Der er ikke umiddelbart sket skader efter at vandstanden mandag aften var steget til 1.25 m over normalen i Sæby Lystbådehavn, hvor der p.t. ligger omkring 50 både.

Vandet er langsomt ved at trække sig tilbage, og da han var på sin morgenrunde, var vandet faldet til ca. 60 cm over det normale, og Birger Isaksen forventer at vandstanden vil falde yderligere hen over eftermiddagen.

På et tidspunkt var havnens træbroer oversvømmede, men de har heldigvis ikke taget skade. Han mener også at det skulle være ovre for denne gang, også selv om det måske skulle blæse op igen, og man tager tidevandet i betragtning.

Skriv en kommentar......