d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Anstrengt dialog med Børne- og Ungdomsvalget

11. februar 2020 - kl.19:20 - af:

debat_600x250

– Dialog med Børne- og Ungdomsvalg opleves som anstrengt, lyder det fra 3 af kommunens skolebestyrelsesformænd, Louise Jæger Jeppesen (formand i Skoledistrikt Syd), Maria Gade Madsen (formand i Skoledistrikt Vest) og Jan Brønnum Sørensen (formand i Skoledistrikt Øst).

Det er interessant og lidt provokerende uventet at læse indlægget i dag, 11. feb., fra formanden for Børne- og Ungeudvalget, som endnu engang ser ud til at foretrække indlæg i medierne som første valg fremfor den direkte dialog med skolebestyrelserne.

Når vi som bestyrelsesformænd sender spørgsmål til udvalget inden et møde, så forventer vi naturligvis, som helt sædvanlig praksis er, at svarene gives på mødet til os først med tilhørende dialog, fremfor i medierne.
Da vi ved tidligere lejligheder har oplevet, at udvalget og dets formand hellere skriver til medierne fremfor at informere bestyrelserne, og gentagne gange har gjort opmærksom på det uheldige i dette, ser vi os derfor desværre nødt til offentligt at gøre opmærksom på, at vi oplever dialogen som anstrengt. Specielt, fordi udvalgsformanden i sit indlæg nævner mere dialog med bl.a. bestyrelserne som udvalgets eneste ide til løsningen på dét, som de opfatter som den største udfordring i folkeskolen i Frederikshavn.

Vi ser dog stadig frem til det faktiske dialogmøde, hvor vi håber, at udvalget har noget mere konkret at byde ind med.

 

Skriv en kommentar......